Rafko

O nas

Kdo smo

RAFKO d.o.o. je uveljavljeno gradbeno podjetje s poudarkom na slikopleskarstvu, izolacijah fasad in čiščenju poslovnih prostorov. Naše delo izhaja iz bogate tradicije, ki sega v leto 1986, ko smo začeli kot samostojna obrtniška delavnica in se razvili v priznano družbo z več stalno zaposlenimi. Naša zaveza kakovosti, strokovnosti in zadovoljstvu strank je bila ključna za naš uspeh, ki ga danes delimo s partnerji in strankami po vsej Sloveniji.

Naša pot se odraža v številnih projektih različnih velikosti in profilov, od kulturno zaščitenih stavb do športnih objektov in sodobnih poslovnih poslopij. Med našimi stalnimi naročniki so tako priznana slovenska gradbena podjetja kot tudi Vlada Republike Slovenije, Banka Slovenije, Univerzitetni klinični center in druge ustanove. Naš portfelj vključuje sodelovanje z različnimi podjetji, kot so Givo d.o.o., Energoplan d.d., Rima d.o.o., SGP Zasavje d.d. in Inženiring Rupena d.o.o., pri izvedbi obsežnih renovacij in obnovitvenih del.

150+

Projektov

Imamo obilo izkušenj kot glavni izvajalci slikopleskarskih in fasaderskih del, kjer smo uspešno zaključili več kot 150 projektov.

80+

Strank

Z bogatimi izkušnjami in prizadevanji v slikopleskarstvu in fasaderstvu smo pridobili zaupanje več kot 90 strank.

Naša identiteta

Gradimo na tradiciji in kakovosti!

Tradicija in Izkušnje

Z več kot 35 leti izkušenj in stalno rastjo, RAFKO d.o.o. združuje obrtniško tradicijo s sodobnimi tehnologijami in rešitvami, zagotavljajoč visoko kakovost in strokovnost..

Raznolikost Projektov

Naša dela segajo od obnov kulturno zaščitenih objektov, športnih dvoran, do sodobnih poslovnih in stanovanjskih objektov, zadovoljujoč potrebe različnih naročnikov.

Partnerstvo in Sodelovanje

Z dolgoletnimi partnerji in stalnimi naročniki smo uspeli ustvariti močne, zanesljive in trajnostne odnose, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju in spoštovanju.

Kakovost in Strokovnost

Naša zaveza visokim standardom kakovosti in strokovnosti je zagotovilo za uspeh vsakega projekta, pri čemer vedno iščemo nove in inovativne rešitve, ki presegajo pričakovanja naših naročnikov.

Nekaj naših uspehov

Časovnica podjetja

1986

Začetek samostojnega podjetništva

1996

Ustanovitev podjetja Rafko d.o.o.

Kot samostojna obrtniška delavnica smo se v prvih nekaj letih razširili v družbo Rafko d.o.o.
2019

A-Tower

Slikopleskarska dela v središču prestolnice v A-tower stolpnici na Bavarskem dvoru.
2022

Stolpnica spektra

Slikopleskarska dela v notranjosti stolpnice Spektra v Šiški.

Časovnica